Transferoni para në të gjithë botën

Dërgoni dhe pranoni para në të gjithë botën

Ria është, lider i shërbimeve financiare dhe prijëse në transferet internacionale. Që nga 1987-ta, kompania ju ka ofruar shërbime të shpejta, të sakta dhe të sigurta të transferit të shpejtë të parave.