Кој е РИА?

Риа е светско позната компанија која врши брз трансфер на пари и на други финансиски услуги. Риа е основана во 1987 година, со седиште во Њујорк, како глобалeн бренд кој им служи на сите локации ширум светот. Риа е присутна во повеќе од 150 земји со 316 000 локации ширум светот која од ден на ден доживува раст во бројот на агенти. Брзината и безбедноста на услугите, ја прават РИА синоним за сигурноста, безбедноста и брзината со кои особини успеа да создаде силен бренд помеѓу клиентите.

Нашата визија е: “Да ​​биде прв на пазарот на услуги за брз трансфер на пари во Република Македонија.”

Нашата мисија е “да им служиме на нашите клиенти, нудејќи им едноставни, безбедни и економични услуги”

Што нудиме за вашиот бизнис:

Ако сте заинтересирани за нов бизнис, кој ќе ви донесе долгорочни приходи, тогаш сте на вистинското место. Риа како дел од Euronet Worldwide група, една од водечките компании во брз трансфер на пари сега во Македонија, за вашиот бизнис нуди:

  • најевтини провизии
  • Плаќање преку мрежа + 316 000 локации во пет континенти
  • Минимални инвестиции Историски развој на Capital Transfer ДОО Скопје