Kush është RIA?

Ria është kompani globale e cila kryen transfertën e shpejtë të parave dhe shërbime të tejera Financiare.

Ria është themeluar në vitin 1987, me një lokacion në New York, në brend global i cili u shërben të gjithë lokacioneve në të gjithë botën. Ria është prezente në më tepër se 150 shtete me 316.000 lokacione në të gjithë botën dhe dita ditës rritet numri i agjentëve.

Ria ju mban afër me famlijarët tuaj nëpërmjet shërbimeve tona për transfer të shpejtë të parave. Ria me anë të shërbimit të shpejtë të parave ju mundëson të kujtoni më të dashurit tuaj në mënyrën më të lirë të mundshme.

Shpejtësia dhe Siguria e shërbimeve, e bëjnë RIA-n sinonim të besimit, sigurisë dhe shpejtësisë me anë te së cilave cilësi ka arritur të krijojë një brend të fuqishëm midis kilentëve.

Misioni: “ Ne mundohemi t’ju mundësojmë shërbime të thjeshta dhe të besueshme të transferit të shpejtë të parave. Ne shfrytëzojmë të githa kapacitetet e mundëshme që tu’a mundësojmë klientëve që paratë e tyre të arrinë sa më shpejt dhe sigurt në destinacionin e nevojshëm”.

Motoja : Ne tek RIA jemi të vendosur të krijojmë vlera maksimale në shërbimin ndaj klientëve pasi suksesi ynë është i lidhur ngushtë me suksesin e klienteve tanë. Ne i ndërtojmë produktet dhe shërbimet tona duke i dhënë prioritet kërkesave dhe objektivave të tyre kështu që klientët tanë të kenë një eksperiencë fantastike dhe një jetë sa më të thjesh

Vizioni ynë është që ne si Institucion Financiar Jo Bankar të jemi sa më afër klientelës tonë dhe që të njejtit të ndahen të kënaqur me shërbimet që ne ofrojmë.

Cka I ofrojmë ne Biznesit tuaj:

Në qoftë se jeni të interesuar për biznes të ri që do ju sjelli të ardhura afatgjate atëhere jeni në vendin e duhur.

Ria si pjesë e Euronet WorldWide Group, njëra ndër kompanitë udhëheqëse në Transferimin e shpejtë të Parave tani edhe në Maqedoni, për biznesin tuaj ju ofron:

  • Provizionet më të lira
  • Pagesë nëpërmjet rrjetit të + 316.000 lokacioneve në 5 Kontinente
  • Investim Minimal